CauseyWestling flyttar till nya lokaler på Kungsgatan 24 i Stockholm.

Till sommaren 2023 får vi på CauseyWestling ett nytt huvudkontor i fastigheten Polacken 29, belägen på Kungsgatan 24 i Stockholm. Fastigheten ägs liksom dagens kontor på Blasieholmen av SEB Trygg Liv och förvaltas av Novier. Det nya kontoret anpassas helt efter våra behov och ger oss fantastiska möjligheter att skapa en inspirerande arbetsplats för våra medarbetare.

Arbetet med att utforma vårt framtida kontor har under en tid varit i full gång. Det är inte bara tre lokaler som ska byggas samman till en, utan även mycket tanke bakom hur vi på bästa sätt skapar en stimulerande och kreativ arbetsmiljö för det viktigaste vi har – våra medarbetare.

Den grundläggande idén bakom utformningen av kontoret är att skapa ytor för olika former av arbete. Ibland behöver man sitta tyst och fokuserat, ibland i stora möten och ibland i större eller mindre arbetsgrupper. Och ibland kanske man behöver läsa in sig på ett ämne i en skön fåtölj eller tillsammans med kollegor koppla av med en kaffe och småprata om något helt annat än jobb. Oavsett de arbetsuppgifter eller behov som finns för dagen ska det finnas en perfekt plats för alla.

Utifrån det teambaserade arbetssätt vi alltid utövat förses därför kontorslokalen med rikligt med mötesrum i olika storlekar liksom ändamålsenliga sektioner för såväl gemensamt som enskilt arbete. Detta självklart för att ge bästa möjliga arbetsmiljö för våra medarbetare, men även för att främja synergieffekterna mellan individer och mellan team. En annan viktig aspekt är att ge kontoret de tekniska förutsättningar och effektiva lösningar som krävs för den nya tidens hybridmöte som kommit att bli en naturlig del av vardagen.

Sist men inte minst: på samma sätt som vi månar om att ge våra kunder hållbar skatterådgivning ser vi till att även flytta hållbart. Det innebär att vi i de fall det inte finns ergonomiska motiv tar med oss befintlig kontorsinredning och vid behov av nya möbler eller inredning i så hög utsträckning som möjligt väljer second hand av hög kvalitet.

Med ett perfekt läge i centrala Stockholm och en för våra medarbetare skräddarsydd arbetsmiljö ser vi med entusiasm fram emot att flytta in i vårt nya huvudkontor! Vi är övertygade om att det kommer att möta våra ökade behov av flexibilitet och med vässad arbetsmetodik skapa ännu bättre rådgivning för våra kunder.

Hoppas att vi ses där, ni är varmt välkomna!

Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor