Kungsgatan-38-40-GBG_3

CauseyWestling flyttar i början av april till ett nytt kontor på Kungsgatan 38-40 i Göteborg. Förvaltare av fastigheten är Newsec. 

CauseyWestling har haft kontor i Göteborg i fyra år, och expanderar nu till större, centralt belägna lokaler. I flytten till det nya kontoret läggs stort fokus på att med så lite klimatpåverkan som möjligt skapa en stimulerande och kreativ arbetsmiljö för medarbetarna.

– Vi är glada över att fortsätta växa i Göteborg där vi har många kunder och ett gott nätverk av kontakter som vi vill vara tillgängliga för och ge så bra service som möjligt. Med den enorma byggtakt som varit de senaste åren finns det en stor potential i hela storstadsregionen och med detta ser vi även att det finns ett stort behov av att vi finns på plats med vår expertis. Genom det nya kontoret får vi dessutom möjlighet att utforma en inspirerande arbetsplats helt anpassad efter våra medarbetares behov, och ge dem optimala förutsättningar för högklassig skatterådgivning till våra kunder på västkusten, säger Paul Causey, delägande Partner på CauseyWestling.

Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor