Årsringar i ett träd symboliserar att CauseyWestling fyllt 15 år

I år har CauseyWestling fyllt hela 15 år! Det firar vi genom att till jul skänka 1500 träd till Vi-skogens viktiga arbete med att förbättra miljön och minska fattigdom i östra Afrika.

När CauseyWestling grundades år 2004 hade vi under en längre tid noterat att i princip samtliga fastighetsbolag i Sverige gick miste om möjligheten att förbättra kassaflöden och reducera skattekostnader med hjälp av optimering av värdeminskningsavdrag. Kombinationen av våra kunskaper inom både skatterätt och fastigheter/byggnader var helt ny, liksom vår analysmetod som gav så pass korrekta och grundliga underlag att yrkanden blev tydliga och lätta att godkänna. Vi kan stolt konstatera att våra underlag aldrig bestridits – en success rate som är unik i branschen.

Det var så vi snabbt blev ledande konsulter på området.

Men vi stannade inte där. För snart insåg vi att vår kunskapsmix och metodik även var ett vinnande koncept för såväl övrig rådgivning inom inkomstskatt, fastighetsskatt, moms och redovisning som för kompletta IT-system för digitalisering och automatisering av fastighetsinvesteringar.

Därigenom har vi sedan starten vuxit till Sveriges mest uppdaterade fullservicebyrå för alla skattefrågor avseende fastigheter. På detta sätt kommer vi att fortsätta – genom att alltid utvecklas och aldrig stå still.

Så med 100 x 15 träd önskar vi er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År och ser fram emot kommande år!

Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor