Vi tror att du värdesätter ett stimulerande arbetsliv fyllt av möjligheter.
Det gör vi också.

Vi vet att våra anställda är vår viktigaste tillgång. Hos oss jobbar jurister, ekonomer, ingenjörer, systemutvecklare och fler i en unik mix och med en stark gemenskap i vetskapen om att vi alla är värdefulla medskapare till företagets framgångar.

Vi har byggt en arbetsmiljö som är platt och präglad av öppenhet och engagemang, och där alla aktivt uppmuntras att komma med nya idéer och tankar. Genom att utbyta kunskap och erfarenheter inspirerar vi och stöttar varandra. Hos oss ska alla få de verktyg som behövs för att kunna utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Det är dessutom självklart för oss att ett hållbart företag börjar med hållbara människor. Vi månar om våra medarbetares hälsa och är övertygade om att en god balans mellan arbete och fritid bygger välmående medarbetare. Och så något av det allra viktigaste: vi tycker att det är viktigt att ha roligt tillsammans, både på och utanför arbetsplatsen. Det är det lilla extra som gör att vi vill gå till jobbet varje dag.

 

Låter det som att du skulle kunna trivas hos oss? Sök våra lediga tjänster nedan!

Praktikant med intresse för skatt och fastigheter

Är du i slutet av dina studier och är intresserad av att arbeta med frågeställningar rörande skatt och fastigheter? Vill du vara en del av ett snabbväxande och dynamiskt företag tillsammans med öppna och intresserade kollegor? Då är CauseyWestling något för dig! I och med att vi arbetar med rådgivning kring korrekt skattehantering inom bland annat värdeminskningsavdrag, transaktioner, mervärdesskatt och fastighetstaxering går vi inför bokslutstider snart in i vår mest högintensiva period. För att kunna fortsätta leverera arbete som håller en hög kvalité letar vi nu efter en driven student som vill ha en inblick i vårt dagliga arbete och som samtidigt vill utvecklas inom det skatterättsliga området.

Läs mer

Spontanansökan

Hade vi ingen tjänst som passade dig? Vi är alltid på jakt efter nya duktiga medarbetare till våra team som till stor del består av jurister, ekonomer samt ingenjörer. Du är välkommen in med en spontanansökan innehållande personligt brev och CV till hr@causeywestling.com.

Läs mer