Vi tror att du värdesätter ett stimulerande arbetsliv fyllt av möjligheter.
Det gör vi också.

Vi vet att våra anställda är vår viktigaste tillgång. Hos oss jobbar jurister, ekonomer, ingenjörer, systemutvecklare och fler i en unik mix och med en stark gemenskap i vetskapen om att vi alla är värdefulla medskapare till företagets framgångar.

Vi har byggt en arbetsmiljö som är platt och präglad av öppenhet och engagemang, och där alla aktivt uppmuntras att komma med nya idéer och tankar. Genom att utbyta kunskap och erfarenheter inspirerar vi och stöttar varandra. Hos oss ska alla få de verktyg som behövs för att kunna utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Det är dessutom självklart för oss att ett hållbart företag börjar med hållbara människor. Vi månar om våra medarbetares hälsa och är övertygade om att en god balans mellan arbete och fritid bygger välmående medarbetare. Och så något av det allra viktigaste: vi tycker att det är viktigt att ha roligt tillsammans, både på och utanför arbetsplatsen. Det är det lilla extra som gör att vi vill gå till jobbet varje dag.

OM CAUSEYWESTLING – Läs mer

Låter det som att du skulle kunna trivas hos oss? Sök våra lediga tjänster nedan!

Spontanansökan

Hade vi ingen tjänst som passade dig? Välkommen in med din spontanansökan! Vi är alltid på jakt efter nya engagerade och vassa medarbetare till våra team, som till stor del består av jurister, ekonomer och ingenjörer. Ta chansen och maila personligt brev och CV till hr@causeywestling.com. KARRIÄR PÅ CAUSEYWESTLING - Läs mer

Läs mer