Karriär

Jobba hos oss

Värdesätter du ett inspirerande arbetsliv fyllt av framåtanda
och möjligheter? Vill du starta eller utveckla din karriär på ett nytänkande och dynamiskt företag tillsammans med några av landets både trevligaste och skarpaste skatteexperter?
Då har du kommit rätt.

Vi är ingen vanlig skattebyrå. Vi gör saker annorlunda, och det märks. Inte bara på det exceptionella värde vi kan ge till våra kunder, utan även på vår vardag. En dag på vårt kontor präglas av analys och problemlösning varvat med engagemang, humor och en familjär stämning. För oss är den initierade diskussionen och den rätta lösningen aldrig långt borta, liksom inte heller glädjen och skrattet.

Grunden för vår inkluderande kultur är öppenhet och sammanhållning. Med korta beslutsvägar uppmuntras alla aktivt att lyfta sina idéer och tankar, och varenda en av våra medarbetare betraktas som viktiga nyckelspelare. Genom att utbyta kunskap och erfarenheter inspirerar och stöttar vi varandra, och ger alla de verktyg som behövs för att utvecklas och uppnå sin fulla potential. Det innebär både frihet att styra sin individuella utveckling i takt med att företaget växer och möjlighet att utbilda sig inom sitt arbetsområde eller intressefält.

Hos oss jobbar jurister, ekonomer, ingenjörer, matematiker, systemutvecklare och fler i en unik mix, vilket gör att vi kan hitta perspektiv och lösningar som andra inte kan. Vi tänker i andra banor, inte bara vad gäller vår egen arbetsmetodik utan även för hur vi kan förenkla och förbättra våra kunders skattehantering. Med detta följer vårt stora engagemang och gemenskap, liksom stoltheten vi sätter i att arbeta tillsammans.

Dessutom är det självklart för oss att ett hållbart företag börjar med hållbara medarbetare. Vi värnar om våra anställdas välmående och erbjuder såväl flexibla arbetstider som ett generöst friskvårdsbidrag och träning under arbetstid. Vi ser också till att få extra energi genom kickoff, gemensamma frukostar, After Works och andra nöjen som kan pigga upp.

Allt detta är vad som gör att vi vill gå till jobbet varje dag. Låter det som en arbetsplats för dig? Läs om våra lediga tjänster nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Lediga tjänster

Skattejurist Göteborg
Expert inom finansiell DD
Hittar du ingen ledig tjänst som passar just dig? Skicka en spontanansökan till oss!

Intresserad av att jobba hos oss?

Kontakta oss
Våra medarbetare
I vårt team får både jurister och ingenjörer plats
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
FLER KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor