Karriär

Jobba hos oss

Värdesätter du ett inspirerande arbetsliv fyllt av framåtanda och möjligheter?
Uppskattar du ett jobb i balans med din lika värdefulla fritid?
Det gör vi också.

Vi vet att våra anställda är vår viktigaste tillgång. Vi har byggt en inkluderande organisation präglad av öppenhet och engagemang, och där alla aktivt uppmuntras att komma med nya idéer och tankar. Sammanhållningen och lagandan är centrala delar i vår företagsfilosofi. Varenda en av våra medarbetare betraktas som viktiga nyckelspelare i utvecklingen av företaget.

Hos oss jobbar jurister, ekonomer, ingenjörer, matematiker, systemutvecklare och fler i en unik mix, vilket gör att vi kan hitta nya perspektiv och lösningar för våra kunder. Genom att utbyta kunskap och erfarenheter inspirerar och stöttar vi varandra, och ger alla de verktyg som behövs för att utvecklas och uppnå sin fulla potential. Detta innebär både frihet att styra sin individuella utveckling i takt med att företaget växer och möjlighet att utbilda sig inom sitt arbetsområde eller intressefält.

Dessutom är det självklart för oss att ett hållbart företag börjar med hållbara medarbetare. Vi bryr oss om våra anställdas hälsa och är övertygade om att en sund balans mellan arbete och fritid bygger välmående människor. Tillsammans med flexibla arbetstider och ett generöst friskvårdsbidrag erbjuder vi våra anställda gemensam träning under arbetstid och uppmuntrar till motionslopp, innebandyturneringar och andra pulshöjande aktiviteter.

Och så något av det allra viktigaste: vi tycker att det är viktigt att ha roligt tillsammans, både på och utanför arbetsplatsen. Oavsett om det är kickoff, gemensam frukost, AW:s, quiz nights, eller lunchklubb för kortfilm kan vi utlova något för alla smaker.

Allt detta är vad som gör att vi vill gå till jobbet varje dag.

Lediga tjänster

Jurist med erfarenhet av fastighetstaxering
Hittar du ingen ledig tjänst som passar just dig? Skicka en spontanansökan till oss!

Intresserad av att jobba hos oss?

Kontakta oss
Våra medarbetare
I vårt team får både matematiker och ingenjörer plats
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
FLER KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor