Driven Sales Development Manager sökes

Är du en relationsbyggare ut i fingerspetsarna och sugen på en ny utmaning? Vill du vara en del av ett snabbväxande och dynamiskt företag som gillar att hitta nya lösningar och arbeta hållbart? Då är CauseyWestling något för dig!

Om företaget

CauseyWestling är en nytänkande byrå inom skatterådgivning som alltid strävar efter att ligga i framkant när det kommer till våra arbetssätt samt vår utveckling och digitalisering. För oss är det en självklarhet att arbeta hållbart vilket visar sig i relevansen och noggrannheten i våra underlag. Vi strävar efter kvalitet och långsiktighet i allt vi gör för att få kundernas och myndigheternas förtroende.

Vi är idag Sveriges största fristående skattebyrå för fastighetsintressenter och stävar nu efter att fortsätta utveckla och bredda våra affärsområden utanför fastighetsvärlden. Våra olika team består av jurister, ekonomer, ingenjörer och programmerare som dagligen hjälper företag att optimera sina fastighetsinvesteringar och vi värdesätter vår unika kompetensmix och det innovativa kunskapsutbyte som kommer därav.

Vi vet att våra anställda är vår viktigaste tillgång. Vi har byggt en inkluderande organisation präglad av öppenhet och engagemang, och där alla aktivt uppmuntras att komma med nya idéer och tankar. Sammanhållningen och lagandan är centrala delar i vår företagsfilosofi. Varenda en av våra medarbetare betraktas som viktiga nyckelspelare i utvecklingen av företaget. Genom att utbyta kunskap och erfarenheter inspirerar och stöttar vi varandra, och ger alla de verktyg som behövs för att utvecklas och uppnå sin fulla potential. Detta innebär både frihet att styra sin individuella utveckling i takt med att företaget växer och möjlighet att utbilda sig inom sitt arbetsområde eller intressefält.

Dessutom är det självklart för oss att ett hållbart företag börjar med hållbara medarbetare. Vi bryr oss om våra anställdas hälsa och är övertygade om att en sund balans mellan arbete och fritid bygger välmående människor.

Arbetsbeskrivning

CauseyWestling har en stor upparbetad kundstock med framstående företag som vi vill att du ska arbeta vidare med. Nu har vi även identifierat nya specifika möjligheter bland andra branscher och vill bredda vår kundstock inom flera områden. Vi behöver alltså en person som vill arbeta både med befintliga och nya kunder och ser möjligheter att utöka affären där vi redan är. Du kommer att arbeta med hela försäljningscykeln från att boka möten till avtalsskrivning. Du får stöttning av dina kollegor inom de olika specialistområdena som tar affären vidare vid avslut. Vi söker en målinriktad och engagerad person med stort mått av laganda som kan och vill hjälpa sina kollegor och företaget att nå sina mål. Vi är ett företag som alltid är öppna för nya infallsvinklar och way-of-working, därför ser vi gärna att du kommer med egna förslag och idéer kring hur vi kan växa och utvecklas även utanför den bransch vi verkar i nu.

Kvalifikationer

Vi söker dig som alltid tar egna initiativ, är steget före och är fokuserad på att nå dina egna och företagets mål. Vi tror att du tidigare har arbetat med försäljning av tjänster och/eller digitala lösningar inom ekonomi- eller fastighetsbranschen men vi är öppna för sökande med erfarenhet även från andra områden. Du är lyhörd och ödmjuk samt duktig på att bygga relationer och har utmärkta kunskaper i svenska och engelska språket.

Våra värdeord är Nyskapande, Öppenhet och Hållbarhet och det är viktigt att du kan identifiera dig med dessa för att trivas med vår kultur och vårt sätt att arbeta.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse med en inledande provanställning. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer till denna tjänst och ser därför gärna att du ansöker så snart som möjligt genom att skicka in CV i PDF-format via formuläret nedan. Ansök innan den 15 maj 2021.

Vid eventuella frågor, kontakta Emma Rudenstam via e-post: emma.rudenstam@causeywestling.com.

Ansök idag
Personligt brev
Välj en fil
CV*
Välj en fil
VÅRA TJÄNSTER
Kvalificerad skatterådgivning och digitala lösningar
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
FLER KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor