Expert inom finansiell DD

Vill du arbeta på ett snabbväxande och dynamiskt företag tillsammans med öppna och intresserade kollegor? CauseyWestling är en nytänkande byrå som alltid strävar efter att ligga i framkant när det kommer till våra arbetssätt samt vår utveckling och digitalisering. Vi arbetar ur ett långsiktigt helhetsperspektiv, något som utgör grunden för vår hållbara skatterådgivning. Idag är vi Sveriges största fristående skattebyrå för fastighetsintressenter, och strävar nu efter att fortsätta erövra marknader och bredda våra affärsområden utanför fastighetsvärlden. Vi söker därför en expert inom finansiell DD till vårt kontor i Stockholm.

Vad vi kan erbjuda

Du kommer ges en unik möjlighet att arbeta i ett team bestående av jurister, ekonomer, ingenjörer och programmerare som dagligen hjälper kunder att optimera sina fastighetsinvesteringar. Vi värdesätter vår unika kompetensmix och det innovativa kunskapsutbyte som kommer därav.

I rollen som DD-expert hos oss kommer du ges utrymme att utveckla vår affär och tillsammans med kompetenta medarbetare etablera CauseyWestling i sektorer utanför skatteområdet. Du kommer ges stort spelutrymme och goda möjligheter att forma din egen roll på företaget.

Om rollen

Vårt transaktionsteam ska kompletteras med en ny inriktning inom finansiell DD med ett fokus på fastighetstransaktioner. Vi arbetar tight med byråns övriga team och du kommer från dag ett beredas möjligheter i både ansvarstagande och utveckling. Arbetsuppgifterna består bland annat av följande:

  • Utveckla och driva den finansiella DD-affären gentemot kund.
  • Eget kundansvar och projektledning mot kunder.
  • Samarbeta med övriga kolleger inom andra tjänsteområden och skatteslag för att gemensamt rådgiva våra kunder på bästa sätt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst fem års tidigare, relevant arbetslivserfarenhet inom finansiell DD samt en ekonomexamen alternativt likvärdig examen. Det är meriterande om du har kunskap och arbetserfarenhet inom transaktioner och finansiella frågor kopplade till fastigheter.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är självgående, prestigelös och villig att hugga i där det behövs. Du skall vara duktig på att bygga relationer och känna dig bekväm i rollen som kundansvarig. Våra arbetsgrupper bygger i mångt och mycket på en diversifierad sammansättning av kompetenser och personligheter varför vi lägger stor vikt vid din karaktär.

Frågor och ansökan

Rekrytering och urval till denna tjänst sker löpande, varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt genom att via formuläret nedan skicka in CV och personligt brev i PDF-format. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vid eventuella frågor, kontakta Louise Ivarsson på e-post louise.ivarsson@causeywestling.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Expert inom finansiell DD
Personligt brev
Välj en fil
CV*
Välj en fil

Våra tjänster
Kvalificerad skatterådgivning och smarta lösningar för automatiserad skattehantering
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
TILL KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår {integritetspolicy}.
Endast nödvändiga kakor