Har du arbetat med mervärdesskattefrågor och är redo för nya möjligheter?

Vill du utveckla dina kunskaper och arbeta med momsrådgivning inom olika typer av branscher? Vill du arbeta hållbart på ett snabbväxande och dynamiskt företag tillsammans med öppna och intresserade kollegor? Då är CauseyWestling något för dig!

Om företaget

CauseyWestling grundades år 2004 och består idag av ett trettiotal engagerade medarbetare. Vi är en nytänkande byrå inom skatterådgivning som alltid strävar efter att ligga i framkant när det kommer till våra arbetssätt samt vår utveckling och digitalisering. För oss är det en självklarhet att arbeta hållbart vilket visar sig i relevansen och noggrannheten i våra underlag. Vi strävar efter kvalitet och långsiktighet i allt vi gör för att få kundernas och myndigheternas förtroende. Vi är idag Sveriges största fristående skattebyrå för fastighetsintressenter och stävar nu efter att fortsätta utveckla och bredda våra affärsområden utanför fastighetsvärlden. Våra olika team består av jurister, ekonomer, ingenjörer och programmerare som dagligen hjälper företag att optimera sina fastighetsinvesteringar och vi värdesätter vår unika kompetensmix och det innovativa kunskapsutbyte som kommer därav.

Vi vet att våra anställda är vår viktigaste tillgång. Vi har byggt en inkluderande organisation präglad av öppenhet och engagemang, och där alla aktivt uppmuntras att komma med nya idéer och tankar. Sammanhållningen och lagandan är centrala delar i vår företagsfilosofi. Varenda en av våra medarbetare betraktas som viktiga nyckelspelare i utvecklingen av företaget. Genom att utbyta kunskap och erfarenheter inspirerar och stöttar vi varandra, och ger alla de verktyg som behövs för att utvecklas och uppnå sin fulla potential. Detta innebär både frihet att styra sin individuella utveckling i takt med att företaget växer, och möjlighet att utbilda sig inom sitt arbetsområde eller intressefält.
Dessutom är det självklart för oss att ett hållbart företag börjar med hållbara medarbetare. Vi bryr oss om våra anställdas hälsa och är övertygade om att en sund balans mellan arbete och fritid bygger välmående människor.

Arbetsbeskrivning

Som jurist på CauseyWestling kommer du att rådgöra i processer kring skattemässig momshantering i en mängd olika typer av uppdrag. Vår momsgrupp har en stor bredd och variation avseende såväl frågeställningar som klienter och arbetar i ett tight team. Vi hjälper dig att utveckla dina befintliga kunskaper och färdigheter samt ger dig en spetskompetens inom moms kopplat till fastighetsområdet.

Du kommer att vara delaktig i momsrådgivning inom allt ifrån rena fastighetsaffärer till bolagsstrukturer och kommer rapportera till momsgruppens tjänstegruppsansvarig. I den här rollen ansvarar du för projektledning mot kunder och har delvis ett eget kundansvar. Vi hoppas att dina kunskaper om moms från andra branscher kan hjälpa oss att utveckla vår affär samtidigt som du får möjlighet att växa. På CauseyWestling arbetar vi nära kollegorna inom andra tjänsteområden och skatteslag för att ge kunderna den bästa rådgivningen. Det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta tillsammans med dina kollegor för att hitta bästa lösningen för kunden. Som senior medarbetare ser vi det som en självklarhet att du är öppen för att stötta dina mer juniora kollegor med din expertis.

Kvalifikationer

Därför söker vi dig som vågar ta egna initiativ och vill vara en aktiv del i utvecklingen av moms som tjänsteområde. Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom mervärdesskatt, samt en juristexamen alternativt likvärdig utbildning, och ser dig själv som självgående i din roll. Det är meriterande om du har kunskap och arbetserfarenhet inom moms från annan bransch än fastighetsbranschen. Vi tror även att du är strukturerad, noggrann, prestigelös och villig att hugga i där det behövs, samt duktig på att bygga relationer. Du ska vara bekväm med att självständigt författa juridiska skrivelser, ha goda kunskaper i svenska och engelska, och vi ser det som meriterande om du tidigare har haft eget kundansvar.

Våra värdeord är Nyskapande, Öppenhet och Hållbarhet och det är viktigt att du kan identifiera dig med dessa för att trivas med vår kultur och vårt sätt att arbeta.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse med en inledande provanställning. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer till denna tjänst och ser därför gärna att du ansöker så snart som möjligt genom att skicka in CV i PDF-format via formuläret nedan. Ansök innan den 15 maj 2021.

Vid eventuella frågor, kontakta Emma Rudenstam via e-post: emma.rudenstam@causeywestling.com.

 

Ansök idag
Personligt brev
Välj en fil
CV*
Välj en fil
VÅRA TJÄNSTER
Kvalificerad skatterådgivning och digitala lösningar
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
FLER KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor