Senior Redovisningsekonom sökes!

Vill du vara en del av ett snabbväxande och dynamiskt företag som gillar att hitta nya lösningar och arbeta hållbart? Då är CauseyWestling något för dig!

Om företaget

CauseyWestling grundades år 2004 och består idag av ett trettiotal engagerade medarbetare. Vi är en nytänkande byrå inom skatterådgivning som alltid strävar efter att ligga i framkant när det kommer till våra arbetssätt samt vår utveckling och digitalisering. För oss är det en självklarhet att arbeta hållbart vilket visar sig i relevansen och noggrannheten i våra underlag. Vi strävar efter kvalitet och långsiktighet i allt vi gör för att få kundernas och myndigheternas förtroende. Vi är idag Sveriges största fristående skattebyrå för fastighetsintressenter och stävar nu efter att fortsätta utveckla och bredda våra affärsområden. Våra olika team består av jurister, ekonomer, ingenjörer och programmerare som dagligen hjälper företag att optimera sina fastighetsinvesteringar och vi värdesätter vår unika kompetensmix och det innovativa kunskapsutbyte som kommer därav.

Vi vet att våra anställda är vår viktigaste tillgång. Vi har byggt en inkluderande organisation präglad av öppenhet och engagemang, och där alla aktivt uppmuntras att komma med nya idéer och tankar. Sammanhållningen och lagandan är centrala delar i vår företagsfilosofi. Varenda en av våra medarbetare betraktas som viktiga nyckelspelare i utvecklingen av företaget. Genom att utbyta kunskap och erfarenheter inspirerar och stöttar vi varandra, och ger alla de verktyg som behövs för att utvecklas och uppnå sin fulla potential. Detta innebär både frihet att styra sin individuella utveckling i takt med att företaget växer, och möjlighet att utbilda sig inom sitt arbetsområde eller intressefält.
Dessutom är det självklart för oss att ett hållbart företag börjar med hållbara medarbetare. Vi bryr oss om våra anställdas hälsa och är övertygade om att en sund balans mellan arbete och fritid bygger välmående människor.

Rollen

Rollen som redovisningsekonom kommer till stor del att formas efter den som anställs och du erbjuds stora möjligheter att utvecklas. Tjänsten ingår från början i vårt största tjänsteområde tillsammans med andra duktiga ekonomer, jurister och ingenjörer. Du går in på en senior associatenivå men för rätt person finns det stora möjligheter att avancera till manager. Då vi nu gör en satsning mot nya marknadsområden förväntas du skapa och driva vår satsning inom redovisning tillsammans med seniora medarbetare på CauseyWestling. På sikt förväntas du ha ett eget kundansvar samt projektleda och handleda juniora medarbetare.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst där du har möjlighet att sätta din egen prägel och skapa något nytt. Du kommer snabbt att få ta eget ansvar och möjlighet att arbeta nära våra delägare och andra seniora medarbetare för att bidra till både företagets utveckling. I den här rollen kommer du att kunna bidra med nya infallsvinklar och initiativ i hur vi kan driva vår satsning inom redovisning vidare och ha en stor påverkan på CauseyWestlings framgång!

Kvalifikationer

För denna roll söker vi en person som är nytänkande och villig att testa och utveckla något nytt tillsammans med oss. Du är nyfiken och har ett intresse för omvärldsfrågor samt förmåga att se nya angreppsätt för att lösa framtidens redovisningsfrågor.

Vi söker efter en person som har några års erfarenhet inom redovisning, exempelvis som bolagsekonom, redovisningsekonom eller annan liknande roll på senior associatenivå. Vi tror att personen vi söker har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult på något av de större skatt-och/eller revisionsbolagen eller någon som under de senaste åren arbetat på exempelvis ett fastighetsbolag men som nu vill söka sig tillbaka till konsultrollen. Personen vi söker ska ha god förståelse inom redovisning. Vi ser det som meriterande om du har kunskap kring avskrivningsmetoder och kan konkretisera både för- och nackdelar med de olika sätten att hantera avskrivningar på. Du har ett analytiskt angreppssätt och kan förmedla en trygghet till våra kunder. Du ska tillsammans med oss hitta den bästa lösningen för hur vi ska hjälpa och stötta våra kunder inom redovisningsområdet. Eftersom tjänsten på sikt kommer att innebära eget kundansvar ser vi det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av detta.

Våra värdeord är Nyskapande, Öppenhet och Hållbarhet och det är viktigt att du kan identifiera dig med dessa för att trivas med vår kultur och vårt sätt att arbeta.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse med en inledande provanställning. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer till denna tjänst och ser därför gärna att du ansöker så snart som möjligt genom att skicka in CV i PDF-format via formuläret nedan. Ansök innan den 15 maj 2021.

Vid eventuella frågor, kontakta Emma Rudenstam via e-post: emma.rudenstam@causeywestling.com.

 

Ansök idag
Personligt brev
Välj en fil
CV*
Välj en fil
VÅRA TJÄNSTER
Kvalificerad skatterådgivning och digitala lösningar
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
FLER KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor