Senior skattejurist sökes till vårt kontor i Göteborg

Vill du arbeta på ett snabbväxande, nytänkande och dynamiskt företag tillsammans med några av landets skarpaste skatteexperter? Nu söker vi ett tillskott till vårt Göteborgskontor!

Om jobbet

Som medarbetare hos oss på CauseyWestling blir du en del av ett engagerat och socialt team på vårt kontor i centrala Göteborg. Du erbjuds stora möjligheter att vara med och utveckla vår verksamhet i Göteborgsregionen samt att utforma vårt nya fina kontor.

Vi söker nu dig som har erfarenhet inom skatt och är intresserad av att ta nästa steg i karriären. Tjänsten kommer till stor del att utformas individuellt, i vilket du erbjuds stora möjligheter att arbeta inom dina intresseområden.

Vad vi erbjuder dig

Våra anställda är vår viktigaste tillgång. För oss är det därför grundläggande med en inkluderande företagskultur präglad av öppenhet och sammanhållning, och där alla aktivt uppmuntras att lyfta sina idéer och tankar. Du bemöts, precis som varenda en av våra medarbetare, som en viktig nyckelspelare i utvecklingen av företaget. Vi stöttar och hjälper varandra, och ger dig de verktyg som behövs för att växa och uppnå din fulla potential. Du får både frihet att styra din individuella utveckling i takt med att företaget växer och möjlighet att utbilda dig inom ditt arbetsområde eller intressefält.

Vi värnar om våra anställdas hälsa och erbjuder såväl flexibla arbetstider som ett generöst friskvårdsbidrag och träning under arbetstid. Sist men inte minst glömmer vi aldrig bort att ha roligt tillsammans, oavsett om vi är inne i en intensiv arbetsperiod eller om vi laddar batterierna med kickoff, gemensam frukost eller After Work.

Om dig

Vi söker dig som har en juristexamen och cirka 5 års arbetserfarenhet som skattekonsult eller liknande tjänst. Du har ett genuint intresse för skattefrågor och vi ser gärna att du är engagerad och självständigt håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna inom ditt fält.

Eftersom vi större delen arbetar teambaserat med en sammansättning av olika kompetenser lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är analytisk, strukturerad och självgående, men också kommunikativ, social och prestigelös. För denna tjänst behöver du ha utmärkta kunskaper i svenska och engelska.

Om CauseyWestling

CauseyWestling är en av Sveriges största oberoende skattebyrå och alltsedan starten 2004 har vi drivits av utveckling, nytänkande och hållbarhet.

Vi utvecklar ständigt nya metoder och digitala verktyg för att ge våra kunder en effektiviserad skattehantering och förbättrat resultat i form av rätt skatt. Att vi arbetar hållbart visar sig i relevansen och noggrannheten i våra underlag. Vi strävar efter hållbar kvalitet och långsiktighet i allt vi gör för att förtjäna kundernas och myndigheternas förtroende.

Hos oss jobbar jurister, ekonomer, ingenjörer, matematiker, systemutvecklare och fler i en unik mix, vilket gör att vi kan hitta nya perspektiv och lösningar för våra kunder. Den stora bredden av klienter och intern kompetens skapar en stark grogrund för utvecklingsmöjligheter för alla våra kollegor.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidareanställning med provanställning och tilltänkt start är enligt överenskommet men gärna så snart som möjligt. Vi arbetar löpande med rekrytering och urval till denna tjänst och ser gärna att du ansöker så snart som möjligt genom att via formuläret nedan skicka in CV, personligt brev samt betyg/intyg från universitet/högskola och övriga intyg i PDF-format. Inkludera gärna i ditt personliga brev varför du skulle passa för tjänsten och varför du är intresserad av CauseyWestling.

Vid eventuella frågor, kontakta Louise Ivarsson via e-post louise.ivarsson@causeywestling.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan Skattejurist Göteborg
Personligt brev
Välj en fil
CV*
Välj en fil
Våra tjänster
Kvalificerad skatterådgivning och smarta lösningar för automatiserad skattehantering
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
TILL KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår {integritetspolicy}.
Endast nödvändiga kakor