Är du skatterådgivare inom industrisektorn och vill ta en ledande roll hos oss?

Vi söker dig som vill vara med och driva vår satsning mot industrisektorn. Du blir en del av ett snabbväxande och dynamiskt företag med hållbarhet i fokus!

Om företaget

CauseyWestling grundades år 2004 och består idag av ett trettiotal engagerade medarbetare. Vi är en nytänkande byrå inom skatterådgivning som alltid strävar efter att ligga i framkant när det kommer till våra arbetssätt samt vår utveckling och digitalisering. För oss är det en självklarhet att arbeta hållbart vilket visar sig i relevansen och noggrannheten i våra underlag. Vi strävar efter kvalitet och långsiktighet i allt vi gör för att få kundernas och myndigheternas förtroende. Vi är idag Sveriges största fristående skattebyrå för fastighetsintressenter och stävar nu efter att fortsätta utveckla och bredda våra affärsområden utanför fastighetsvärlden. Våra olika team består av jurister, ekonomer, ingenjörer och programmerare som dagligen hjälper företag att optimera sina fastighetsinvesteringar och vi värdesätter vår unika kompetensmix och det innovativa kunskapsutbyte som kommer därav.

Vi vet att våra anställda är vår viktigaste tillgång. Vi har byggt en inkluderande organisation präglad av öppenhet och engagemang, och där alla aktivt uppmuntras att komma med nya idéer och tankar. Sammanhållningen och lagandan är centrala delar i vår företagsfilosofi. Varenda en av våra medarbetare betraktas som viktiga nyckelspelare i utvecklingen av företaget. Genom att utbyta kunskap och erfarenheter inspirerar och stöttar vi varandra, och ger alla de verktyg som behövs för att utvecklas och uppnå sin fulla potential. Detta innebär både frihet att styra sin individuella utveckling i takt med att företaget växer, och möjlighet att utbilda sig inom sitt arbetsområde eller intressefält.
Dessutom är det självklart för oss att ett hållbart företag börjar med hållbara medarbetare. Vi bryr oss om våra anställdas hälsa och är övertygade om att en sund balans mellan arbete och fritid bygger välmående människor.

Vi vill nu bredda oss mot industrisektorn och letar efter en person som kan ha det övergripande ansvaret för att bygga upp och vidareutveckla våra tjänsteområden mot industri.

Arbetsbeskrivning

För denna roll söker vi en person som vill vara med och hjälpa oss växa inom Industrisegmentet. Den tilltänkta personen ska kunna bidra med kunskap kring vilken problematik som industribranschen står inför gentemot inkomstskatterelaterade frågor samt ha en bra inblick i hur dess skatteorganisationer är uppbyggda. Förutom att bidra med nya kunder till företagets redan gedigna kundstock, förväntas du även se framtida möjligheter inom området och driva affären mot dessa.

I rollen kommer det även att ingå att arbeta mot ett uppsatt budgetmål samt koppla samman det nya området med företagets redan befintliga tjänsteområden. Vi tror att du även kommer att leda och utveckla ett eget team i framtiden.

Kvalifikationer

Vi söker en person som har omfattande erfarenhet av att arbeta med inkomstskattefrågor riktade mot industribranschen. Personen vi söker ska ha god förståelse för samtliga problem och frågeställningar som kan uppkomma inom industrisektorn. Du har även en god förmåga att omvandla komplexa skattefrågor till praktisk tillämpning i verksamheten. Vi tror att personen vi söker har arbetat i ca 8-10 år inom något av de större skatte-och/eller revisionsbolagen. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat inom t.ex. Group of Tax på ett industribolag så är det mycket meriterande.

Vi ser det som ett stort plus om man sedan tidigare har haft kundkontakt och inom en kortare tid kan arbeta upp en passande kundstock i arbetet med att bredda bolagets frågor till en ny sektor. Rollen kommer framöver eventuellt även innebära ledaransvar för ett team och det är därför meriterande om du tidigare har haft ett medarbetaransvar.

Som person är den vi letar efter självgående och drivande inom sitt eget tjänsteområde samt tycker om att ta ett helhetsansvar och arbetsleda sina framtida medarbetare. Det är viktigt att personen i fråga även har ett analytiskt angreppssätt och ett intresse av att driva kontinuerligt förbättringsarbete. Tjänsten kommer till stor del att formas efter den som anställs där man erbjuds stora möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget, varför vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Våra värdeord är Nyskapande, Öppenhet och Hållbarhet och det är viktigt att du kan identifiera dig med dessa för att trivas med vår kultur och vårt sätt att arbeta.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidareanställning. Vi arbetar löpande med rekrytering och urval till denna tjänst och ser gärna att du ansöker så snart som möjligt genom att skicka in CV i PDF-format. Ansök innan den 15 maj 2021 via formuläret nedan.

Vid eventuella frågor, kontakta Emma Rudenstam via e-post: emma.rudenstam@causeywestling.com.

 

Ansök idag
Personligt brev
Välj en fil
CV*
Välj en fil
VÅRA TJÄNSTER
Kvalificerad skatterådgivning och digitala lösningar
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
FLER KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor