Taxeringsbesluten för förenklade fastighetstaxeringen 2022 skickas nu ut

Nu har de nya taxeringsbesluten efter den förenklade fastighetstaxeringen 2022 börjat skickas ut. I de nya besluten väntas stora höjningar av taxeringsvärdena för många fastigheter, speciellt i storstadsområdena.

I den förenklade fastighetstaxeringen deklareras stora mängder fastigheter, vilket leder till att många fel och misstag sker i taxeringsprocessen. Då taxeringsvärdena väntas höjas är det av stor vikt att se till att höjningarna inte blir större än nödvändigt.

När era taxeringsbeslut kommer är det därför viktigt att ni grundligt granskar dessa för att säkerställa att de baseras på korrekta uppgifter samt att era yrkanden på justeringar har accepterats. Skatteverkets kommentarer i besluten bör också genomgå noggrann genomläsning.

Vi på CauseyWestling har ett team specialiserat mot fastighetstaxering, och har stor erfarenhet av att granska och ompröva felaktiga taxeringsbeslut.

Om ni är intresserade av att se vilka lösningar vi kan erbjuda er är ni välkomna att kontakta oss.

Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor