TOM_webinar_hemsida

Webinar om ränteavdrag och koncernbidrag. Två år med reglerna om ränteavdragsbegränsning har nu passerat. Vilka lärdomar kan dras och vad bör man tänka på framöver? Vi har sammanfattat några av våra erfarenheter och bjuder inför bokslutet 2021 in till ett webinar där vi kommer att gå igenom vad som är nytt och hur man bör tänka för att nå ett optimerat resultat.

Vi kommer att gå igenom det gångna årets nyheter på området med särskilt fokus på de nya reglerna om utökade underskottsavdrag. Under webinaret presenterar vi olika praktiska exempel på hur regelförändringen kan påverka både ränteavdragen och koncernbidragsplaneringen och vilka möjligheter den innebär.

Vi kommer även ge en sneak peek inför lanseringen av TOM version 3.0 – vårt verktyg för att aktivt arbeta med koncernbidragsplanering och optimering av bolagsskatten.

Webinaret är kostnadsfritt och sker digitalt via länk som dagen innan skickas ut till anmälda. För frågor om din anmälan, vänligen kontakta info@causeywestling.com

Varmt välkommen!

Anmälan är stängd.

Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor