Seminarier och utbildningar

Webinar – VAT Adjustment Tool

Då vi har märkt av ett ökat intresse kring VAT Adjustment Tool bjuder vi in till ett gemensamt webinar.

Vi går igenom bakgrund till verktyget och visar på hur VAT Adjustment Tool är anpassat till att följa lagen kring jämkning och presentera tydliga underlag för deklaration vid årsskifte samt vid överlåtelse av fastighet. Vi visar även hur verktyget kan användas för att förutse momseffekter vid investeringar eller hyresgästbyten för att kunna sätta rätt hyra eller kontraktsdatum och på så sätt undvika ökade momskostnader för fastighetsägaren.

Webinaret är kostnadsfritt och sker digitalt via länk som skickas ut till anmälda. Under webinaret kommer det även att finnas möjlighet att ställa frågor till oss via chattfunktionen.

Datum och tid: torsdag 11 juni kl. 9:00-10:00

PS: Har du anmält dig men inte fått deltagarlänken? Kontrollera så att mailet inte fastnat i ert skräppostfilter eller kontakta info@causeywestling.com

Till anmälan

Skräddarsydd momsutbildning

Finns det några särskilda momsområden som just ert företag behöver fokusera på? Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar där vi anpassar både tid och omfattning efter just era behov.

Förslag på utbildningsområden är:

  • Avdragsrätt
  • Mervärdesskattedeklaration
  • Jämkning
  • Att tänka på vid nybyggnation
  • VAT Adjustment
  • Frivillig skattskyldighet

Fyll i anmälan nedan så kontaktar vi er för diskussion och närmare planering.

Till anmälan

Övriga skräddarsydda utbildningar

Finns det några särskilda skatteområden som just ert företag behöver fokusera på? Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar där vi anpassar både tid och omfattning efter just era behov.

Fyll i anmälan så kontaktar vi er för diskussion och närmare planering.

Till anmälan