211013_Nyhetsbrev-2

Webinar om den tillfälliga skattereduktionen. För att stimulera ekonomin med anledning av  Coronapandemin har riksdagen beslutat att en tillfällig skattereduktion om 3,9 % ska införas för investeringar i inventarier anskaffade under år 2021. I detta webinar går vi igenom vad lagen innebär och ger er tips och råd om vad ni bör tänka på.

Med rätt hantering kommer denna lag om en tillfällig skattereduktion att kunna innebära stora skattelättnader i samband med fastighetsinvesteringar. Det bör understrykas att de nya reglerna om skattereduktion inte är ett extra värdeminskningsavdrag, utan att de gäller som ett komplement till de redan mycket generösa reglerna för avskrivning på inventarier, och att det därför är av största vikt att sätta sig in i regelverket.

I detta webinar går vi igenom alla delar av den nya lagen, redogör för inventariebegreppet och vad ni bör tänka på vad gäller dokumentation och anskaffningstidpunkt samt ger tips och råd om hur ni bör agera för att ta till vara de möjligheter lagen erbjuder. Varmt välkomna!

Anmälan är stängd.

Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor