Webinar-FFT22

Webinar om den förenklade fastighetstaxeringen. I den förenklade fastighetstaxeringen (FFT 22) ska alla hyreshusenheter i Sverige deklareras, och deklarationsblanketterna kommer enligt preliminär uppgift att skickas ut i mitten av september.

Vår erfarenhet är att kunskap och planering är nyckeln till att lyckas med deklarationsarbetet samt till att erhålla korrekta och inte för höga taxeringsvärden på sina fastigheter. Då vi får många frågor från fastighetsägare om vad man bör tänka på inför den kommande förenklade fastighetstaxeringen anordnar våra specialiserade rådgivare ett webinar med fokus på praktisk fastighetstaxering och deklarationsarbete.

Webinaret kommer vara ca 1 timme, där vi översiktligt går igenom de delar en fastighetsägare bör ha koll på inför FFT22.

Webinaret är kostnadsfritt och sker digitalt via länk som skickas ut till anmälda. Påminnelse om webinaret skickas ut 2 veckor innan. Deltagarlänk skickas ut dagen innan. För frågor om din anmälan, vänligen kontakta info@causeywestling.com

Anmälan är stängd.

Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor