Integritetspolicy

Att skydda din integritet och dina personuppgifter är väldigt viktigt för oss. Den information som du väljer att tillhandahålla oss genom din användning av hemsidan kommer endast att användas i enlighet med bestämmelserna i denna integritetspolicy och i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser.

Kontaktformulär

Syftet med Integritetspolicyn för kontaktformulär är att informera dig som är kontaktperson eller användare hos en företagskund, leverantör eller samarbetspartner till oss.

Vår hemsida ger dig möjlighet att tillhandahålla oss information genom att fylla i ett kontaktformulär, till exempel för att registrera dig för vårt nyhetsbrev eller anmäla dig till webinar, utbildning e.d. Informationen som du då ger oss kan inkludera namn, företagsnamn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Vi samlar enbart in informationen med stöd av vårt berättigade intresse av att upprätthålla en affärsrelation med dig och kommunicera med dig rörande information och evenemang som vi erbjuder och som vi tror kan vara av intresse för dig. Behandlingen kan omfatta utskick av nyhetsbrev, inbjudan till evenemang, information om våra kurser och annan marknadsföring.

Karriärsidor

Tack för ditt intresse för CauseyWestling och våra karriärmöjligheter. De personuppgifter som samlas in och behandlas genom våra karriärsidor kommer endast att användas i rekryteringssyfte samt endast vara tillgängliga för utvalda anställda på CauseyWestling eller externa rekryterare som valts ut av CauseyWestling.

Dina personuppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur ett rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år efter ansökningsdatum. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt, vänligen kontakta oss på hr@causeywestling.com

Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.

Alla förändringar vi gör i vår integritetspolicy kommer att publiceras på denna sida. Kom tillbaka regelbundet för att ta del av eventuella uppdateringar eller förändringar till denna integritetspolicy.

JOBBA HOS OSS
Vill du bidra till vår unika kompetensmix?
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
TILL KONTAKTUPPGIFTER