Integritetspolicy

Tack för ditt intresse för CauseyWestling och våra karriärmöjligheter. Att skydda din integritet och dina personuppgifter är väldigt viktigt för oss. Observera att denna integritetspolicy endast gäller karriärsidorna.

De personuppgifter som samlas in och behandlas genom våra karriärsidor kommer endast att användas i rekryteringssyfte samt endast vara tillgängliga för utvalda anställda på CauseyWestling eller externa rekryterare som valts ut av CauseyWestling.

Dina personuppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur ett rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år efter ansökningsdatum. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt, vänligen kontakta oss på hr@causeywestling.com

Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.

Alla förändringar vi gör i vår integritetspolicy kommer att publiceras på denna sida. Kom tillbaka regelbundet för att ta del av eventuella uppdateringar eller förändringar till denna integritetspolicy.

JOBBA HOS OSS
Vill du bidra till vår unika kompetensmix?
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
FLER KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor