Digitala lösningar

VAT Adjustment Tool, ADDER, TOM och ATA
Vårt team av back- och frontend-utvecklare hjälper våra konsulter att ge bästa möjliga rådgivning till våra kunder genom digital skattehantering för hantering av jämkning, koncernbidragsplanering eller klassificering. Våra IT-system är under ständig utveckling, och vi skräddarsyr varje lösning för er.

VAT Adjustment Tool – momsjusteringssystem

VAT Adjustment Tool är fastighetsbranschens ledande momsjusteringssystem. I vårt webbaserade system får ni kontroll på er justering på ett korrekt sätt enligt de lagar och bestämmelser som finns uppsatta.

ADDER – skatt, projekt och redovisning i samma system

ADDER är CauseyWestlings heltäckande webbtjänst med moduler för hantering av fastighetsrelaterade projekt i alla led, från projektledning till ekonomiskt avslut och skattemässig hantering. Vi kan inte bara skatt och fastigheter, utan även IT. Med ADDER ser vi till att ni får ut fördelarna av att synkronisera er information och skapa det korrekta och tydliga underlag som behövs för en effektiv skattehantering.

TOM – beräkna ränteavdrag och optimera skattemässigt resultat

Alltsedan förslaget om de nu införda ränteavdragsbegränsningsreglerna kom har vi utvecklat TOM - Tax Optimisation Model, ett digitalt verktyg för beräkning av ränteavdrag och för optimering av skattemässigt resultat. Genom att ta hjälp av systemet underlättar ni koncernbidragsplaneringen i den mycket komplexa miljö som uppstått i och med de nu gällande ränteavdragsbegränsningsreglerna, samtidigt som ni sparar tid för alla de manuella beräkningar som annars måste göras för att optimera resultatet.

ATA – beräkna skatteeffekter vid förvärv av fastigheter

Funderar du på skatteeffekterna vid köp av fastighetsbolag kontra direkt fastighetsförvärv? Är rabatten för latent skatt rimlig givet er investeringshorisont? Med ATA – Acqusition Tax Analyser är det enkelt att räkna fram effekterna av att förvärva fastigheter på bolagsnivå eller genom direktförvärv.

Frågor om våra digitala skattelösningar?

Välkommen att kontakta oss med dina frågor, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

ARTIKEL
Småprojekt - värda besväret
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
TILL KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår {integritetspolicy}.
Endast nödvändiga kakor