Digitala lösningar

VAT Adjustment Tool, ADDER, TOM och ATA
Webinar: Inkomstdeklaration RÅ 2022
För alla bolag med kalenderår som räkenskapsår är det snart dags att upprätta inkomstdeklarationerna för 2022. Deklarationen ska vara inlämnad till Skatteverket senast 1 augusti 2023. För att hjälpa er på vägen bjuder vi in till ett webinar med fokus på möjligheter och risker att tänka på vid upprättandet av deklarationen för 2022.
Vårt team av både back- och frontend-utvecklare hjälper våra konsulter att ge bästa möjliga rådgivning till våra kunder genom digital skattehantering för hantering av jämkning, koncernbidragsplanering eller klassificering. Våra IT-system är under ständig utveckling, och vi skräddarsyr varje lösning för er.

VAT Adjustment Tool – momsjämkningssystem

VAT Adjustment Tool är fastighetsbranschens ledande momsjämkningssystem. I vårt webbaserade system får ni kontroll på er jämkning på ett korrekt sätt enligt de lagar och bestämmelser som finns uppsatta.

ADDER – skatt, projekt och redovisning i samma system

ADDER är CauseyWestlings heltäckande webbtjänst med moduler för hantering av fastighetsrelaterade projekt i alla led, från projektledning till ekonomiskt avslut och skattemässig hantering. Vi kan inte bara skatt och fastigheter, utan även IT. Med ADDER ser vi till att ni får ut fördelarna av att synkronisera er information och skapa det korrekta och tydliga underlag ni behöver.

TOM – beräkna ränteavdrag och optimera skattemässigt resultat

Alltsedan förslaget om de nu införda ränteavdragsbegränsningsreglerna kom har vi utvecklat TOM - Tax Optimisation Model, ett digitalt verktyg för beräkning av ränteavdrag och för optimering av skattemässigt resultat.

ATA – beräkna skatteeffekter vid förvärv av fastigheter

Funderar du på skatteeffekterna vid köp av fastighetsbolag kontra direkt fastighetsförvärv? Är rabatten för latent skatt rimlig givet er investeringshorisont? Med ATA – Acqusition Tax Analyser är det enkelt att räkna fram effekterna av att förvärva fastigheter på bolagsnivå eller genom direktförvärv.

Frågor om våra digitala skattelösningar?

Kontakta oss
ARTIKEL
Småprojekt - värda besväret
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
FLER KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor