Om oss

Hållbar skatterådgivning

CauseyWestling är Sveriges största skattebyrå specialiserad på fastighetssektorn, men har med åren breddat affärsområdet till att omfatta även andra branscher. Vår breda kompetensmix av bland annat jurister, byggnadsingenjörer och ekonomer möjliggör en heltäckande kartläggning som öppnar upp för olika perspektiv till varje företags skattesituation - hela vägen fram till rätt skatt och ökade marginaler.

CauseyWestling grundades år 2004 av Paul Causey och Carl Westling och består idag av ett trettiotal engagerade medarbetare.

Alltsedan starten har vi drivits av utveckling, nytänkande och hållbarhet. Branschen vi verkar i är traditionstyngd och konventionell, men genom att gå i gamla hjulspår hittar man sällan rätt. För att inte missa några möjligheter eller risker gör vi saker annorlunda. Vi har en unik blandning av expertis, eftersom vi vet att det inte bara räcker med jurister för att ge bästa möjliga rådgivning. Dessutom vi utvecklar på egen hand kontinuerligt nya analysmetoder och digitala verktyg för att effektivisera skattehanteringen, minska den administrativa bördan och förbättra resultatet för våra klienter.

För trots en generös skattelagstiftning betalar många bolag mer skatt än de behöver. Inte så konstigt, regelverket är komplext och snårigt. Men rätt skatt är både att tillvarata de möjligheter till kostnadsbesparingar som lagstiftade stöd och incitament erbjuder, och att minimera risken av att betala för lite skatt. Rätt skatt kan inte bara innebära mer pengar för nyinvesteringar i bolagen, utan i förlängningen även skapa ekonomiska möjligheter som leder till nya jobb, bostäder, skolor och äldreboenden.

Vi arbetar uteslutande i linje med lagens utformning och ur ett långsiktigt helhetsperspektiv. Men framför allt är vi med våra klienter hela vägen - från råd till praktiskt utförande. Genom relevansen och noggrannheten i våra underlag skapas myndigheternas förtroende för våra kunder, och våra kunders obrutna förtroende för oss.

Det är vad som utgör grunden för vår hållbara skatterådgivning.

JOBBA HOS OSS
Vill du bidra till vår unika kompetensmix?
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
FLER KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor