Om oss

Vi ser det stora i det lilla

Många bolag betalar onödigt mycket i skatt. Inte så konstigt, skattelagstiftningen är komplex och snårig. Men det går att minska kostnaderna genom att betala rätt skatt – om man vet hur.

Vi vet hur. Vi synar varje liten detalj och ser det som andra missar. Vi hjälper till att ta fram ett pålitligt underlag som Skatteverket både förstår och godkänner.

Branschen vi verkar i är traditionstyngd och konventionell, men vi gör saker annorlunda. Vi har en bred intern kompetens inom olika discipliner. Det gör att vi hela tiden hittar nya perspektiv och ringar in möjligheter för att optimera varje bolags skattekostnader.

När mer pengar stannar i bolagen bidrar det till utveckling, ökad lönsamhet och tillväxt, både för det enskilda bolaget och för näringslivet i stort. Och det är ingen liten sak.

Hållbar skatterådgivning

CauseyWestling grundades år 2004 av Paul Causey och Carl Westling och består idag av ett trettiotal engagerade medarbetare. Vi är Sveriges största skattebyrå specialiserad på fastighetssektorn, men har med åren breddat vårt affärsområde till att omfatta även andra sektorer.

Alltsedan starten har vi drivits av utveckling, nytänkande och hållbarhet. Vi utvecklar ständigt nya metoder och verktyg för att effektivisera skattehanteringen och förbättra resultatet för våra kunder. Inte minst möjliggör vår kompetensmix av bland annat jurister, byggnadsingenjörer och ekonomer en heltäckande kartläggning som öppnar upp för olika perspektiv till varje företags skattesituation.

Genom relevansen och noggrannheten i våra underlag skapas myndigheternas förtroende för våra kunder, och våra kunders obrutna förtroende för oss. Och framför allt: vi är med våra kunder hela vägen - från råd till praktiskt utförande.

JOBBA HOS OSS
Vill du bidra till vår unika kompetensmix?
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
FLER KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor