2020-03-18_2IMG

Med anledning av den senaste tidens oroligheter vill vi på CauseyWestling informera om hur vi arbetar framåt för att göra vår del för att förhindra smittspridning och samtidigt upprätthålla god service till våra kunder.

Vi följer självklart den information som kommer från ansvariga myndigheter och är löpande beredda att anpassa vårt arbetssätt på de sätt som krävs. Våra medarbetare har goda möjligheter att arbeta hemifrån, om så behövs, vilket innebär att detta inte kommer påverka vår förmåga att leverera våra uppdrag i utsatt tid. Med hjälp av digitala plattformar kan vi även fortsatt hålla utsatta och kommande möten med er.

Vi kommer, under den tiden det behövs, att undvika alla fysiska möten på plats hos er eller hos oss. Det innebär även att de fastighetsbesiktningar som vi vidtar i vissa uppdrag kommer ersättas med annan arbetsmetodik så som t.ex. telefonintervjuer med projektledare eller förvaltare. Detta kommer inte gå ut över kvalitén på vårt arbete.

För att kunna hålla er uppdaterade kring våra riktlinjer och arbetssätt, med anledning av Covid-19, kommer vi löpande att uppdatera informationen på vår hemsida under sektionen Nyheter.

Om ni har några som helst funderingar om hur detta påverkar pågående eller kommande uppdrag vi har för er är ni välkomna att kontakta de kontaktpersoner ni har hos oss, i vanlig ordning.