ADDER

Digitala_Lösningar_ADDER_1000px

ADDER – skatt, projekt och redovisning i samma system

ADDER är CauseyWestlings heltäckande webbtjänst med moduler för hantering av fastighetsrelaterade projekt i alla led, från projektledning till ekonomiskt avslut och skattemässig hantering. Vi kan både skatt, fastigheter och IT, och vi ser till att ni får ut fördelarna av att synkronisera er information och skapa det korrekta och tydliga underlag som behövs för en effektiv skattehantering.

Skatt: Gör ditt fastighetsbolag regelbundet mindre hyresgästanpassningar? ADDER kan, med hjälp av vår omfattande kostnadsdatabas, automatiskt dela upp kostnaderna och skattemässigt korrekt klassificera dessa.

Projekt: Genom ADDERs projektmodul kan ni överbrygga informationsgapet mellan projekt- och ekonomisidan, och automatisera och följa upp hela projektprocessen från ax till limpa.

Redovisning: Använder ni, eller planerar ni att gå över till, redovisning enligt K3? I ADDER kan du med ett knapptryck få fram underlag för korrekt komponentuppdelning.

 

Vill du veta mer om ADDER?

Kontakta oss för demo eller övriga frågor.
ARTIKEL
Småprojekt – värda besväret
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
TILL KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår {integritetspolicy}.
Endast nödvändiga kakor