Digitala lösningar

VAT Adjustment Tool, ADDER, TOM och ATA
Vårt team av både back- och frontend-utvecklare hjälper våra konsulter att skapa ännu bättre rådgivning till våra kunder genom automatiserade produkter för hantering av jämkning, koncernbidragsplanering eller klassificering. Våra IT-system är under ständig utveckling, och vi skräddarsyr varje lösning för er.

VAT Adjustment Tool – momsjämkningssystem

VAT Adjustment Tool är fastighetsbranschens ledande momsjämkningssystem. I vårt webbaserade system får ni kontroll på er jämkning på ett korrekt sätt enligt de lagar och bestämmelser som finns uppsatta.

ADDER – skatt, projekt och redovisning i samma system

ADDER är CauseyWestlings heltäckande webbtjänst med moduler för hantering av fastighetsrelaterade projekt i alla led, från projektledning till ekonomiskt avslut och skattemässig hantering. Vi kan både skatt, fastigheter och IT, och vi ser till att ni får ut fördelarna av att synkronisera er information och skapa det korrekta och tydliga underlag ni behöver.

TOM – beräkna ränteavdrag och optimera skattemässigt resultat

Alltsedan förslaget om de nu införda nya ränteavdragsbegränsningsreglerna kom har vi utvecklat TOM - Tax Optimisation Model, ett digitalt verktyg för beräkning av ränteavdrag enligt de nya reglerna och för optimering av skattemässigt resultat.

ATA – beräkna skatteeffekter vid förvärv av fastigheter

Funderar du på skatteeffekterna vid köp av fastighetsbolag kontra direkt fastighetsförvärv? Är rabatten för latent skatt rimlig givet er investeringshorisont? Med ATA – Acqusition Tax Analyser är det enkelt att räkna fram effekterna av att förvärva fastigheter på bolagsnivå eller genom direktförvärv.

Frågor om våra digitala skattelösningar?

Kontakta oss
ARTIKEL
Småprojekt - värda besväret
Frågor eller funderingar?
Välkommen att kontakta oss
FLER KONTAKTUPPGIFTER
Vi använder cookies för webbplatsens funktion och för analys. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies som beskrivs i vår integritetspolicy.
Endast nödvändiga kakor